ZVIZZER UC1000 Ultrafine Cut Green 250ml - pasta polerska wykończeniowa
ZviZZer Ultrafine Cut Swirl Remover & Sealing to pasta polerska o wyjątkowo drobnoziarnistej formule, która jednocześnie zapewnia ochronę lakieru opartą na cząsteczkach polimerów, które łączą się z powierzchnią lakieru, zapewniając zabezpieczenie i piękny połysk.
Dzięki swojemu unikalnemu składowi, pasta pozwala w jednym kroku wyeliminować swirle (koliste mikrozarysowania) na lakierze, nadając mu wyjątkowo wyraźny połysk oraz chroniąc powierzchnię.
Pasta zapewnia również hydrofobową ochronę lakieru oraz częściową odporność na inne czynniki, które mogą zagrażać jego kondycji.
Dzięki opracowanej na bazie wody formule, pasta nie powoduje dużej ilości pyłu podczas pracy.
Odkryj kompleksowy system polerowania ZviZZer, który upraszcza pracę i minimalizuje ryzyko popełnienia błędów dzięki wspólnemu kolorowemu kodowaniu padów, mikrofibry i past.
System polerowania ZviZZer (pady i pasty) został stworzony tak, aby zapewniać idealne dopasowanie i osiągi, zarówno przy intensywnych, jak i delikatnych korektach oraz wykończeniach.
W przypadku pasta wykończeniowa do usuwania swirli i zabezpieczania lakieru, zalecamy użycie zielonego pada wykończeniowego ZviZZer oraz zielonych mikrofibr do wycierania.
ZviZZer Ultrafine Cut Swirl Remover & Sealing to pasta polerska o wyjątkowo drobnoziarnistej formule, która jednocześnie zapewnia ochronę lakieru opartą na cząsteczkach polimerów, które łączą się z powierzchnią lakieru, zapewniając zabezpieczenie i piękny połysk.
Drobnoziarniste mleczko polerskie 9375 3M z linii Perect-it III idealne do usuwania warstwy lekko utlenionego lakieru, niewielkich rys i śladów po cieniowaniu.
ADBL HARD CUT to wyjątkowo wszechstronna silnie tnąca pasta polerska o innowacyjnym składzie, która pozwala na usunięcie bardzo głębokich zarysowań z powierzchni lakieru.
Pasta do polerowania B200 jest produktem dla najbardziej wymagających użytkowników. Stanowi uzupełnienie dla pasty BOLL B100 i zapewnia otrzymanie efektu o najwyższej możliwej jakości.